Tavuk Göğsü

2013-04-08
kopyasc4b1dscf7941
  • Kişi/Servis : 6
  • Hazırlık Süresi : 5 dakika
  • Pişirme Süresi : 20 dakika
  • Servise hazır : 2:0 saat

Malzemeler

  • 2 şişe süt
  • 1 bardak un
  • 1 bardak şeker
  • 100 gr sana
  • Vanilya

Hazırlanışı

Adım 1

Margarinle un kavrulur.

Adım 2

Diğer malzemeler de katılarak muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir.

Adım 3

Mikserle beş dakika çırpılır.

Adım 4

Borcama dökülerek üzerine tarçın ve ceviz serpilir. Soğuyunca servis edilir.

Ortalama Üye Değerlendirmesi

(3.2 / 5)

3.2 5 5
Bu tarifi puanlayın

5 kişi bu tarif için oy kullandı

5.253 görüntüleme

Benzer tarifler:
  • peynirlidomates

    Peynirli Domates

  • nohutluyoğurtcorbasi

    Nohutlu Yoğurt Çorbası

  • firindamantar

    Fırında Mantar

  • portakallikereviz

    Portakallı Kereviz

  • kabakliborek

    Kabaklı Börek

Yorum Ekle